Podjetje BLAGOMIX – družba za proizvodnjo in trgovino d.o.o. je bilo ustanovljeno leta 1989. Osnovna dejavnost podjetja ob ustanovitvi in tudi danes je proizvodnja in trgovina tekstilnih in drugih izdelkov lastnih blagovnih znamk.

Leta 1991 je podjetje začelo proizvajati oblačila pod svojo prvo blagovno znamko Black jack.

Od takrat pa do danes so se pogoji poslovanja spreminjali, spreminjale pa so se tudi seveda želje in potrebe naših kupcev. Od takrat pa do danes smo proizvodnjo tekstilnih izdelkov razširili na več blagovnih skupin, ki jih naši kupci poznajo pod blagovnimi znamkami Black Jack, B.J., Skipper, Now Trend, Blue star, In fashion, Flash, Pilot in Alien.

Velik del proizvodnje je danes namenjen izdelavi tekstilnih izdelkov za potrebe promocije. Izbor izdelkov, ki jih ponujamo je res širok, ter seveda kvaliteten in cenovno ugoden. Ker smo si v vseh teh letih delovanja pridobili veliko znanja in izkušenj na področju proizvodnje tekstilnih izdelkov, lahko danes našim kupcem nudimo zelo kvaliteten in celovit servis na področju promocijskega tekstila.

Za vse izdelke iz naše ponudbe promocije velja, da jih lahko izdelamo povsem po vaših potrebah in željah! Pripravimo vam stilske in barvne predloge izdelkov na osnovih katerih vam izdelamo tekstilni izdelek, ki je samo vaš. Takšen izdelek pa bo postal nepogrešljiv člen pri vaših trženjskih aktivnostih.

 

Že vrsto let proizvajamo in uvažamo visoko kakovostne montažne sisteme za sončne elektrarne. Na področju, kjer nas vodi želja po nudenju kakovostnih in trajnostnih sistemov, smo spletli vezi z mnogimi monterji sončnih elektrarn, s katerimi želimo predvsem na območju Slovenije, z uporabniki spodbuditi prehajanje na zeleno energijo in samooskrbo.

Od leta 2005 smo začeli v podjetju z trženjem talnih oblog, najprej z uvozom in prodajo bambusovega parketa. Danes vam poleg bambusovega parketa nudimo tudi različne vrste laminatov ter granitnih kock in robnikov. Bambusov parket kupce prepriča s svojo kvaliteto, s svojimi lastnostmi in eksotično drugačnostjo.

V vseh letih poslovanja smo si seveda ustvarili neprecenljiva poslovna poznanstva in vezi z proizvajalci, dobavitelji in kupci. Verjamemo, želimo in smo prepričani, da nam bo to uspevalo tudi v prihodnje, zato se seveda že veselimo poslovnega sodelovanja tudi z vami!